Бесплатна достава за нарачка над 3000 ден.

FAQ

ЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

НАРАЧКИ

По грешка направив нарачка за производ, дали можам да ја откажам нарачката?

Нарачката можете да ја откажете во период од 30 минути после моментот на нарачувањето.
Нарачката може да ја откажете со испраќање на е-маил порака на [email protected]

РЕКЛАМАЦИЈА, ЗАМЕНА И ВРАЌАЊЕ НА ПРОИЗВОДИТЕ

Дали производите кои се купени преку Вашиот сајт за on-line нарачка можат да се заменат во продажните места?

За жал, производите кои се купени преку нашата online продавница не можат да се заменат или рекламираат во другите продажни места. Можете да направите замена или рекламација со испраќање на барање по емаил. Контактирајте нѐ со испраќање е-маил порака на: [email protected] 

Зошто мојата нарачка е откажана?

Вашата нарачка може да биде откажана поради неколку од следниве причини:

– Производот повеќе го нема на залиха
– Наплата од Вашата нарачка не е реализирана
– Плаќање со картичка – Уплатата за Вашата нарачка не е успешно извршена.

На кој начин можам да поднесам рекламација за производ кој што е купен преку Вашата Веб-страна?

Доколку при отворање на нарачката забележите дека испорачаниот производ не одговара со нарачаниот производ или податоците на сметката не се точни, Ве молиме во рок од 24 часа од примањето на нарачката да не контактирате на e-маил адресата: [email protected]

ИСПОРАКА

Дали мојата адреса за испорака може да биде различна од онаа која сум ја внел/а при мојата регистрација на сајтот?
Да, доколу адресата за испорака е на територија на Република С. Македонија. 

Испорачан ми е погрешен производ/мојата пратка е нецелосна, што да направам?

Доколку ја примите нарачката и при отворање на кутијата заклучите дека испорачаните производи не се совпаѓаат со Вашата нарачка , или податоците на сметката не се точни, Ве молиме да испратите е-маил порака на: [email protected] 

Каде вршите достава?

Вршиме достава исклучиво на територијата на Република Северна Македонија. 

Кој е рокот за испорака на нарачката и која курирска служба ја врши испораката?

Рок за достава е 2-3 работни дена. За жал , не сме во можност да прецизираме точен ден и точно време на испорака, бидеќи тоа не зависи само од нас, туку и од самата курирска компанија.
Соработуваме со курирската компанија Еко Логистик Сервис, која врши испорака  на територијата на Република Северна Македонија. 

Која е цената за достава?
Цената за стандардна достава изнесува 200 денари со вклучен ДДВ.
Доколку износот на Вашата нарачка е над 2.999,00 денари доставата е бесплатна. 

Мојата пратка е оштетена, што да направам?

Ве молиме при примањето на пратката веднаш да ја проверете во присуство на самиот курир. Доколку на неа забележете видливи оштетувања, не треба да ја превземате. Во овој случај Ве замолуваме да нѐ исконтактирате на нашата е-маил адреса : [email protected]. Во најкус можен рок ќе ве известиме за понатамошната постапка. 

Дознајте први за промоции, попусти и нови производи

Внесето го Вашиот email и добијте 10 % попуст на првата нарачка

Со внесување на Вашиот email се согласувате да добивате информации за производите на Radika Aromatherapy