Бесплатна достава за нарачка над 3000 ден.

Информации за испорака

Испораката на вашите нарачки се врши преку нашите дистрибутивни партнери Еко Логистик Сервис и истата се врши до секое населено место во Република Македонија.

ЦЕНАТА ЗА ИСПОРАКА е 200 денари за вкупна нарачка до 2.999 денари, а за нарачките кои ја надминуваат сумата од 2.999 денари, ИСПОРАКАТА Е БЕСПЛАТНА.

Доставата на производот се врши во рок од 2-3 работни дена, секој работен ден вклучително и сабота, а производот ќе ви биде доставен од страна на Еко Логистик Сервис, на адресата која сте ја навеле при нарачката.

Доставата не се врши во недела и во денови кои се прогласени за неработни (државни и верски празници).

Други информации

Секоја ваша нарачка пред да биде испорачана е уредно и безбедно спакувана за да не може да дојде до оштетување на истата. Нарачателот е должен да го провери производот веднаш откако ќе му биде доставен и доколку увиди било каков недостаток или оштетување на истиот должен е веднаш да пријави на лицето кое ја доставило пратката.

Сите пратки се осигурени од губење и оштетување при испорака до секоја адреса согласно законот за поштенски услуги. При преземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише испратницата од доставувачот и да задржи еден примерок од истата како потврда за реализираното преземање.

Доколку имате потреба од повеќе информации слободно контактирајте не на на email [email protected]

Дознајте први за промоции, попусти и нови производи

Внесето го Вашиот email и добијте 10 % попуст на првата нарачка

Со внесување на Вашиот email се согласувате да добивате информации за производите на Radika Aromatherapy