Бесплатна достава за нарачка над 3000 ден.

Политика за поврат на средства

Radikaaromatherapy.com ќе врши поврат на средствата на купувачот, доколку биде направена погрешна уплата со платежни картички преку веб продавницата https://radikaaromatherapy.com/, а правото може да се оствари со доставување писмено барање и доказ за уплата, во кое ќе се наведе датум кога е извршена погрешната уплата и во кој износ.

Писменото барање, заедно со Трансакциска сметка на купувачот треба да се достават на следната е-маил адреса: [email protected].

Повратот на средства ќе биде извршен во период од 5 работни дена по достава на целосно писмено барање.

 

Дознајте први за промоции, попусти и нови производи

Внесето го Вашиот email и добијте 10 % попуст на првата нарачка

Со внесување на Вашиот email се согласувате да добивате информации за производите на Radika Aromatherapy