Бесплатна достава за нарачка над 3000 ден.

YESHIM КОЛЕКЦИЈА

YESHIM КОЛЕКЦИЈА

Yeshim колекцијата е специјализирана линија на органски производи за нега и лична хигиена наменети за употреба и кај луѓе кои примаат медицинска терапија* или имале хируршка интервенција.

Во оваа колекција секој продукт таргетира специфичен проблем и помага во решавањето на: сува и тенка кожа, кршливи нокти, габични инфекции, лузни, опаѓање на коса, изретчени веѓи, егземи, изгореници, иритации и сл.

Производите од колекцијата Yeshim се направени од природни и чисти растителни состојки и може безбедно да се користат за време на терапијата, како и за поддршка во пост-оперативниот период.

Развиени во соработка со меѓународната организацијата на пациенти PI Woman Cancer, и со тим на врвни онколози, хирурзи, дерматолози и научници овие производи помагаат за ефиксно справување со несаканите ефекти.

*Медицинска терапија се однесува на: хемотерапија, радиотерапија, имунотерапија, хируршки интервенции и сл.

Дознајте први за промоции, попусти и нови производи

Внесето го Вашиот email и добијте 10 % попуст на првата нарачка

Со внесување на Вашиот email се согласувате да добивате информации за производите на Radika Aromatherapy